Tel.: +36 30 8482298    E-mail: rendeles@belyegzoklinika.hu 

Szállítási feltételek

G4S/MPL futárszolgálat

Amennyiben szállítási opciók alatt  a G4S/MPL futárszolgálattal történő szállítást választod, a G4S/MPL-rel küldjük ki a csomagot. A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, előre fizetés estén külföldre szóló megrendeléseket is felveszünk.

A házhozszállítás díja:

Rendelés értéke Kiszállítási díj
utánvét esetén 990 Ft
átutalás és bankkártyás fizetés esetén 900 Ft
bruttó 20 000 Ft felett ingyenes

 

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk.
 Adott munkanapokon leadott rendelésed, amennyiben a termék készleten van,  a rendelést követő 2.-5. munkanapon kerül a futárszolgálatnak átadásra. Kérünk vedd figyelembe, hogy az átutalásos fizetés esetén az utalás beérkezése után indítjuk csomagod.  Abban az esetben, ha a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a belyegzoklinika.hu  felveszi veled a kapcsolatot e-mail útján vagy telefonon a további egyeztetés érdekében.
 

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget adjatok meg kiszállítási címként!
 Amennyiben a G4S/MPL az áru átadását nem tudja teljesíteni úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban újból megkísérli a kézbesítést. Azonban, ha az árut másodszor sem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja a Gravo-V Kft-hez. 
Fontos, hogy a kiszállításkor a csomagot tételesen ellenőrizd és ha minden rendben van az átvételi elismervényt írd alá. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem tudunk elfogadni.
 

Aznapi kiszállítás BÉLYEGZŐ rendelés esetében Villányban és 10 km-es körzetében 

Azokat a rendeléseket, melyek egy adott munkanapon 12:00-ig befutnak hozzánk, és az "egyéb megjegyzések" rovatban jelzed felénk, még aznap átveheted bélyegződet.  Ez a szolgáltatás csak Villány és 10 km-es körzetében található szállítási cím esetén lehetséges. Az aznapi kiszállítás díja 2.200- Ft.